MT HELMETS

MT HELMETS

A több, mint 95 országban jelen lévő MT bukósisak gyártó cég 1968-ban kezdte el üzleti tevékenységét.
Mára a bukósisakokkal szemben a legszigorúbb minőségi követelményeket támasztó olyan homologizációs szervezetek hagyták jóvá termékeiket, mint a DOT CERTIFIED (USA), az ECE / ONU 22.05.P (EU) a SNELL USA (USA), az NTC 4533 (Kolumbia) és az NBR7471 (Brazil)
A fenti szervezetek biztosítják, hogy az MT által gyártott bukósisakok minden egyes alkotórészén megfelelő vizsgálatokat végeztek és csak így kerülhetnek forgalomba.
Az MT bukósisakok széles választékát minden évben szebbnél szebb grafikák színesítik.
REV'IT

REV'IT

A Rev’it a legnagyobb motoros ruházatot gyártó márkák közé sorolható. Kimagasló hírnevet szerzett mind a formatervezés, mind a termékminőség szempontjából. Bevezetése óta a Rev'it megpróbálta újradefiniálni az ipari szabványokat, saját stílusa és az úttörőnek számító termékjellemzőinek létrehozásával. Már 2001-ben elkezdték kifejleszteni a Engineered Skin módszerét, összpontosítva a varratok áthelyezését az alacsonyabb kockázatú területekre. Technikailag fejlett, egyedi stílusú és negatív kompromisszumok nélkül a Rev'it olyan márkanév, amely saját termékeinek köszönhetően töretlenül növekszik a világon.
A Rev’it a MotoGP-n is számos alkalommal bizonyított, de a versenymotorozás mellett kiváló választás, városi és túramotorozáshoz is.
SHAD

SHAD

Az 1973-ban alapított gyár korunk legnépszerűbb motoros csomagszállítási valamint komfort eszközeit tervezi és gyártja a motorkerékpár ipar meghatározó márkái számára. Együttműködik a fő gyártókkal, minden nap új műszaki és tervezési kihívásokkal szembesülve.
A barcelonai székhelyű innovatív cég a termékfejlesztés és gyártási folyamatokat elejétől a végéig saját részlegeiben végzi. Természetesen Európán kívül is képviselteti magát, gyártóközpontot üzemeltet például Sanghajban.
A gyár olyan motorkerékpár világmárkákat lát el dobozokkal és ülésekkel, mint az Aprilia, BMW, Derbi, Honda, KTM, Motoguzzi, Piaggio, Triumph, Yamaha.
SEVENTY DEGREES

SEVENTY DEGREES

Számos motoros tapasztalatát felhasználva a Seventy Dergrees nagy szakértelemmel gyártja kiváló ár-érték arányú termékeit. A legjobb tervezők által elképzelt és megvalósított stílusos, kiváló minőségű ruházataiban a hagyományos anyagok mellett kevlár, teflon, karbon és egyéb a hagyományostól eltérő anyagokat is használnak termékeikben.
Utcai, vagy túramotorozáshoz jó időben, esőben, szélben, hidegben, a Seventy Degrees mindig jó választás!
NOX HELMETS

NOX HELMETS

A DOUPEUX úr által 1935-ben alapított francia bázisú cég motorkerékpár felszerelések és tartozékok importjára és exportjára szakosodott vállalat. Innovációival és folyamatos műszaki fejlesztésével kívánja a motorozást még kényelmesebb és jobb élménnyé tenni. A motorozás világának széleskörű ismerete, az új iránti kíváncsiság és az a vágy, hogy ügyfeleinek a lehető legjobbat nyújtsa; a kényelmet és a biztonságot, a márkát a motorkerékpár-felszerelés piac meghatározó szereplőjévé tette.
Mára a 4 generáció óta működő szervezet szoros együttműködésben dolgozik a legnagyobb márkák által is elismert legjobb ázsiai gyárakkal, sok helyen lehetővé teszi személyre szabott termékek (például sisakok) gyártását ügyfél kérésre.
NEXX HELMETS

NEXX HELMETS

A NEXX bukósisakokat gyártó cég büszke arra, hogy az egyik utolsó európai gyártó, 100% -ban Portugáliában állítja elő termékeit. Vállalja ezt annak ellenére, hogy az EU-ban magasabbak a tervezési és előállítási költségek. Egy helyen történik a fejlesztés, tervezés, gyártás. Ennek a szinte egyedülálló filozófiának köszönhetően az európai igényekre való gyors reagálás hatalmas előnyt jelent a NEXX számára.
ROLEFF

ROLEFF

A Roleff fejlesztési központjában -Olpe (Németország)- több száz kifejlesztett, majd kézzel elkészített mintából csak a kiválasztott, legjobb termékek kerülhetnek gyártásra, amelyek később forgalomba is kerülnek. Első osztályú bőr- textil ruházattal, bukósisakokkal (Römer) és egyéb kiegészítőkkel szolgálja a motorozás biztonságát és élményét.
LANDPORT BATTERIES

LANDPORT BATTERIES

A Landport Batteries 1993-ban alakult, így több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező, Európában már több, mint 35 országban jelen lévő vállalat. Az évente több, mint 1.300.000 akkumulátor gyártása és értékesítése a piac meghatározó szereplőjévé tette.
Produktumai között motorkerékpár, gépkocsi, teherautó, hajó és ipari akkumulátorok széles választékban szerepelnek. Motorkerékpárokhoz a gyár 299 fajta akkumulátort kínál világszerte!
BS BATTERY

BS BATTERY

A BS-BATTERY® pár éven belül az egyik leginnovatívabb akkumulátor szállító, jelen van mind az OEM, mind az utángyártott piacokon. Motorkerékpárok, vizi járművek, teherautók elektromos energia erőforrásait biztosítja termékeivel.
Az akkumulátorokat a leginnovatívabb gyártási folyamatok szerint gyártja, amelyek az ISO 9001, ISO 14001 és ISO / TS 16949 minőségbiztosítási tanúsítással rendelkeznek.
A BS-BATTERY® szponzornévvel a MotoGP-ben Fabio Quartararo (#20) és Johann Zarco (#5) francia versenyzőknél találkozhatunk.
FULBAT

FULBAT

Az európai belga székhelyű Fulbat, az elmúlt években vezető szerepet töltött be az akkumulátor piacon mind az OEM, mind az után gyártott alkatrészpiacon. A Fulbat termékpaletta átfogó sorozatban tartalmaz Ca / Ca, VRLA, GEL, SLA, karbantartásmentes és száraz töltésű speciális akkumulátorokat. A cég termékeivel széles alkalmazási kört fed le - motorkerékpár, haszongépjármű, vízi jármű, valamint kerti gépek is ebbe a körbe tartoznak.
Az összes terméket a leginnovatívabb gyártási folyamatok szerint gyártják, amelyeket az ISO 9001, az ISO 14001 és az ISO / TS 16949 tanúsít.
RMS MOTORCYCLE PARTS

RMS MOTORCYCLE PARTS

Az RMS több, mint 50 év tapasztalatával vezető szerepet tölt be Európában a kétkerekű járművek alkatrészpiacán. A motorkerékpárok, kerékpárok alkatrészeinek és tartozékának forgalmazásában kiemelkedően széles termékkörrel rendelkezik, folyamatosan lépést tart a fejlődő piac elvárásaival.
A világ vezető gyártóival folytatott konszolidált partnerségek tapasztalatával együtt garantálja a legmodernebb termékek széles választékát.
A fejlett vállalati struktúrának és a teljesen automatizált raktár-technológiának köszönhetően az RMS garantálja a precíz kiszolgálást és rendkívül versenyképes piaci árat.
VICMA

VICMA

A VICMA-t is forgalmazó spanyol Bihr cég kb. 11.000 m2-es létesítményében több, mint 50.000 terméket tart készleten. Fejlett logisztikai rendszerének köszönhetően gyors kiszolgálási idővel reagál partnerei megrendelésére. A VICMA alkatrészek széles skálája –szűrők, tükrök, fék és tengelykapcsoló karok, egyéb motoralkatrészek egy nagyon jó ár –érték arányt képviselnek számos európai ország disztribútorainak készleteiben.
POLISPORT

POLISPORT

A 4 vállalatból álló Polisport csoport motorkerékpár és kerékpár alkatrészeit, kiegészítőit világszerte 70 ország piacán forgalmazza kiváló minőségben. Motorkerékpárok esetében főleg az off road kategóriában találkozhatunk termékeivel. Hivatalos OEM gyári beszállító több piacvezető márkánál, mint a KTM, BMW, Suzuki és a Decathlon. Az általuk forgalmazott termékek 97% -a külföldi piacokon talál gazdára. Nem kevesebb, mint 22 bejegyzett szabadalom, négy márka és 19 design díj elismerés büszke tulajdonosa . Szenvedélyük az innováció, mely inspirálja őket a mindennapi munkában.
METEOR PISTON

METEOR PISTON

Az 1952.ben alapított cég történetének első években a termelést a 2 ütemű motorok dugattyúgyártásra összpontosította. Fröccsöntött dugattyúikat motorkerékpárokhoz és robogókhoz, off-road cross motorkerékpárokhoz, gokarthoz, kertészeti és erdészeti motorokhoz, mezőgazdasági erőgépekhez, kompresszorokhoz, amatőr és profi kis motoros repülőkhöz (siklóernyő, mini-helikopterek), míg kovácsoltvas racing dugattyúikat 4 ütemű motorokhoz: gokart és off-road motorkerékpárokhoz készítették. Ezen kívül alumínium gyártanak hengereket Nikasil® borítással, 2-ütemű és 4-ütemű motorokhoz.
A cég a folyamatos fejlődése töretlen, a teljesség igényére törekedve fúzióra lépett a Torinói Caber –el, a kiváló minőségű gyűrűgyártó céggel.
POLINI

POLINI

Az olaszországi székhelyű cég mintegy 20.000m2-i helyen, 8.800 fajta alkatrészt kínál eladásra 64 ország, 3.200 értékesítési pontján keresztül. Az 1940-es évek végén elkezdett kerékpár gyártás már kinőtte magát és világvezető szerepet tölt be az alkatrész gyártás területén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a gyár dolgozói hamar átlátták annak fontosságát, hogy magasabb minőséget, szebben kidolgozott alkatrészeket kínáljanak a vásárlóknak a gyári alkatrészeknél. A kínálatában megtalálhatóak az alumínium, vas és verseny henger szettek tuning kivitelben. A robogó és maxiscooter hengerek mellett a palettán egyaránt szerepelnek a váltós motorok és különböző quad típusok, gokart, sőt még sárkányrepülő motor és azok alkatrészei is. Mindezeken felül a cég kínál még variátorokat, ékszíjakat, kuplungokat, karburátorokat, kipufogókat, vagyis minden ami a tuninghoz kell.
ANLAS TYRES

ANLAS TYRES

A törökországi gyártó 1976-óta óta foglalkozik motorkerékpár és kerékpár gumiabroncsok gyártásával. Az elmúlt 40 év alatt hatalmas tudást, illetve tapasztalatot gyűjtött össze. Az Anlas mint márka, szinte az egész világon jelen van, néhány országban azonos minőség mellett, de eltérő márkanév alatt értékesítik abroncsait. A vállalat elsőszámú motorkerékpár abroncs gyártó üzeme Duzce-ban található. A gyártás egy hatalmas, közel 100.000 m2-es területen zajlik. A vállalat működése szerint a „mindent helyben” elvet követi. Így a tervezést, gyártást, minőség ellenőrzést is egy helyen végzik, ennek köszönhetően a fejlesztés és gyártás folyamata kiemelkedően gyors. Nemzetközi vállalatként különös figyelmet fordít a külföldi piacok igényeire is. Ennek eredményeképpen kiemelkedően széles kínálattal rendelkezik téli hideg-csúszós körülményekhez tervezett és gyártott motorkerékpár abroncsokból. A márka Magyarországon vezető szerepet tölt be az előbb említett piaci szegmensben.
GATES

GATES

A Gates a világ egyik vezető bordásszíj gyártója. Különböző ágazatokban; építőipar, mezőgazdaság és autóipar területén egyaránt találkozhatunk termékeikkel.
Székhelye Denver (USA Colorado állam). Világszerte több mint 14.000 embert foglalkoztatnak, 106 helyszínen 30 országban.
A prémium márkát, minőséget és a technológiai innovációt, hírnevükre építették, hiszen 1911-óta vannak jelen a piacokon. A speciális gyári minőségi követelményeknek megfelelő és különféle igényekhez alkalmazkodó ékszíjak tökéletes összhangban
vannak a mai motorkerékpárok által támasztott „Standard, Erősített, Extra” követelményekkel.
DAYCO

DAYCO

Az amerikai székhelyű cég több mint 100 éves bordásszíj gyártási tapasztalatokkal büszkélkedhet. Termékeik a személygépkocsi, teherautó, mezőgazdasági gépek, munkagépek alkatrész piacán is jelen vannak. Piacvezető szerepét a kutatás –fejlesztésre költött hatalmas összegeknek és a gyártás –logisztika fejletségének köszönheti.
Motorkerékpár alkatrészek tekintetében magas minőségű variátor meghajtó szíjjak 50 ccm-től egészen 500 ccm-ig megtalálhatóak termékeik között. A variátor meghajtó szíjak mellett olajpumpa és vízpumpa meghajtó szíjjak is megtalálhatóak a termékpalettán.
A termék minőséget garantálja az a tény is, hogy több motorgyártó cégnek is gyári beszállító partnere magasra téve a mércét a feltörekvő konkurenciáknak.
DELLORTO

DELLORTO

A világhírű olasz Dellorto cég 1933 óta gyárt karburátorokat és azok alkatrészeit. A kínálatában különbféle karburátorok és azoknak alkatrészeik találhatóak meg. A gyár egyaránt készít motorkerékpár és autó karburátorokat is, gyári és tuning kivitelben. A minőségre garancia az a tény, hogy nagyszámú olasz robogót gyártó cég (Piaggio, Aprilia, Malaguti) gyárilag Dellorto karburátort is használ a modelljein. Továbbá a BMW és más világhírű vállalat is sok helyen alkalmazza a Dellorto gyár termékeit. A hatalmas világhírnevét főként annak köszönheti, hogy nagyon magas minőségben gyártja termékeit, továbbá nagy hangsúlyt fektet az innovációra.
LEO VINCE

LEO VINCE

Az olaszországi anyavállalat 1954-ben alakult meg. Kezdetekben a hangsúlyt a kipufogóknál használatos cserealkatrészekre helyezték. Az idő előrehaladtával a cég fő profilja a kipufogó dobok gyártása lett a motorozás minden szakágában. Mára a motorsportban szerzett hatalmas tapasztalatokat felhasználva fejlesztik motorkerékpárok és quadok kipufogóit. A termékskálában a gyári alap kivitelű doboktól egészen a sport tuning dobokig minden kivitel megtalálható. Kedvező ára versenyképessé és közkedvelté teszi a termékeit.
JASIL

JASIL

A portugál Jasil fémmegmunkáló cég fő tevékenysége az alkatrészek és tartozékok gyártása motorkerékpárokhoz. A több mint 55 éves cégnél folyamatosan fejlesztenek, beruháznak és alkalmazzák az új technológiákat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az 55 munkavállaló, akik 2 gyárban, lefedett 4.000 m2 területen, 100 fajta megmunkáló géppel végzik feladataikat. Az új termékek kifejlesztése, a minőség iránti elkötelezettség, és az ügyfélközpontúság azok az erények, amelyekkel szembenéznek az új kihívásoknak.
OXFORD

OXFORD

Az Oxford Products Ltd (OXFORD) a motorkerékpárok és kerékpárok után gyártott termékeivel –kiegészítőivel meghatározó résztvevője a világpiacnak. A csoport jelenleg mintegy 200 alkalmazottat foglalkoztat és további ambiciózus növekedési tervekkel készül a bővülésre. Hatalmas termékválasztékukat saját 100.000 m2-es központjukban tervezik, fejlesztik az egyesült Kiráyságban.
Az OXFORD márkájú termékeket innovatív tervezésükkel és dinamikus marketing megoldásaikkal mintegy 100 partnerrel együtt forgalmazzák világszerte.
Egy teljes tulajdonban lévő amerikai leányvállalattal (a floridai jacksonvillei székhellyel), egész Amerikát ellátják.
BERNER

BERNER

A Berner cégcsoport egész Európában, valamint Kínában és Tajvanon is képviselteti magát leányvállalatival és stratégiai partnereivel. Jelenleg 28 országban van jelen.
A Berner márkanév már több, mint 55 éve a megbízhatóságot, a biztonságot, a partnerséget és az egyéni tanácsadást jelenti. Innovatív és kompetens partner, mely aktívan reagál a piaci fejlesztésekre és egyénre szabott megoldásokat, szolgáltatásokat kínál. A Berner ezeket az értékeket képviseli a jövőben is.
Európa-szerte tevékeny vállalatként a Berner sokévi tapasztalattal és kompetenciával rendelkezik az ágazatban. A „Szenvedélyünk a szakértelem” szlogen röviden kifejezi dolgozóik hozzáállását. A vállalat már a kezdeti évektől kiemelkedik a tudás és a lelkesedés kombinációja révén.
TNT

TNT

MOTOBERT MOTORCYCLE COMPONENTS

MOTOBERT MOTORCYCLE COMPONENTS

A kínai MOTOBERT Holding Group előkelő helyet foglal el kínai, sőt nemzetközi piacokon is. Tulajdonában tudhat tizenhat teljes vállalkozást és tizenkilenc kereskedelmi részleget. Világszerte exportál motorkerékpár alkatrészeket. A termékpaletta minden alkatrészre kiterjed a kínai OEM és után gyártott alkatrész ellátás piacán.
NGK

NGK

A japán gyártmányú NGK gyújtógyertyákat már mindenki jól ismeri. A több, mint 80 éves tapasztalatával meghatározó szerepet tölt be minden benzinmotorral működő gép OEM és után gyártott alkatrész ellátásának területén. Gyújtáshoz kapcsolódó termékei és oxigén szenzorjai és egyéb műszaki érzékelői a világon a legmagasabb minőségi szintet képviselik.
Gyújtógyertyáinak fajtái a hagyományos alaptól egészen a platinium és irridíum gyertyákig terjed.

RÖMER HELMETS

RÖMER HELMETS

Kövess minket